Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εθελοντές για δημιουργική απασχόληση σε ηλικιωμένους


Το  ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια) είναι ένα καινούριο δίκτυο που σαν σκοπό έχει να ενώσει καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, ακτιβιστές, εργαζόμενους στις κοινωνικές-ανθρωπιστικές επιστήμες, γονείς, μαθητές και όσους γενικά ενδιαφέρονται για την ανθρωπιστική παιδεία, κάτω από τον κοινό στόχο της διάχυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα από την Τέχνη.
         
Τον τελευταίο χρόνο η ομάδα εμψυχώνει και οργανώνει καλλιτεχνικές-παιδαγωγικές δράσεις  σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως παιδιά προσφύγων, φυλακισμένους οροθετικούς, κ.α.
Στους επόμενους στόχους μας είναι να ενισχύσουμε με εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και καλλιτεχνικής έκφρασης την Τρίτη ηλικία. Γι αυτο το σκοπό έχουμε έρθει σε επαφή με το γηροκομείο  Αθηνών για να ξεκινήσουμε άμεσα. Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε στα μέσα Οκτωβρίου. Πρόκειται για δύο Σάββατα το μήνα, ώρες 16:30-18:30.

Για όποιον θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτη τη δράση εμψυχωνοντας μεσα από την Τεχνη τους ηλικιωμένους ας επικοινωνήσει με την με την συντονίστρια της δράσης
κ. Τζωρτζίνα Τζήλιου
τηλέφωνο επικοινωνίας:  6972 794927.

Ευχόμαστε την θετική σας ανταπόκριση.
Περισσότερα για το Δίκτυο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://balloonartpeople.blogspot.gr/



Με εκτίμηση.
ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ
(οι άνθρωποι με τα μπαλόνια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...