Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Δίνω το παλιό μου ποδήλατο στα προσφυγόπουλα

Αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη το ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ (οι Άνθρωποι με τα Μπαλόνια) προσφέρουμε συναισθήματα και χαμόγελα και μαζεύουμε... ποδήλατα! 

Αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη υποδεχόμαστε τον Ελπιδοφόρο και τη Δώρα που ποδηλατούν από την Κωνσταντινούπολη για να συγκεντρωθούν χρήματα για αναπηρικά αμαξίδια! Όλα αυτά στα πλαίσια της δράσης:https://www.facebook.com/Wheeling2help/

Οι Άνθρωποι με τα Μπαλόνια σκεφτήκαμε πως αυτή η γιορτή για τον εθελοντισμό και την προσφορά είναι μία ιδανική ευκαιρία για να συγκεντρώσουμε... ποδήλατα, καινούρια, ή χρησιμοποιημένα, σε καλή κατάσταση, για τα παιδιά που κατοικούν στον προσφυγικό καταυλισμό του Ελαιώνα. Ποδήλατα για τον Μοχάμαντ, τον Αχμέντ, την Σομαγιέ, όλα τα παιδιά με τα οποία παίζουμε, συζητάμε, τραγουδάμε τον τελευταίο χρόνο όπου η ρόδα έχει γυρίσει με τέτοιο τρόπο που τα παιδιά αυτά και οι οικογένειές τους αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο στη χώρα μας. Εμείς έχουμε αποφασίσει να σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο.
Εάν θέλετε να ενωθείτε μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια μπορείτε να φέρετε το παλιο σας ποδήλατο (για παιδιά ή για ενήλικες) στην Τεχνοπολη αυτην την Κυριακή από τις 11πμ-3μμ.


Αφήνετε τα ποδήλατα εκεί που θα δείτε τα Μπαλόνια!
Θα σας καθοδηγήσουν και στην είσοδο.

Επίσης εκτός από τα ποδήλατα, τα μέλη του Δικτυου θα είναι στην Τεχνοπολη μαζί με άλλες ομάδες για να παίξουμε όλοι μαζί στο όνομα της Αγάπης , της Αλληλεγγύης και της Αποδοχής. Σας περιμένουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μια ομάδα σε "σχέση" (Δίκτυο τέχνης και Δράσης)

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Άννα. Το "νέο" αίμα της ομάδας μας. Ένα αεικίνητο χαρισματικό πλάσμα που αν και μόλις αποφοίτησε...